Mini Group Coaching : Tembusi Pasaran Kerajaan

 

coaching AIDAQ 12&13 DisKami Menyediakan Latihan Kepada Pembekal – terutama kepada anda yang ingin menembusi pasaran kerajaan & menjadi sebahagian dari penyumbang kepada pembangunan negara kita DAN yang pasti menjadikan anda memiliki perniagaan yang selamat, terjamin dan menguntungkan.

Untuk memastikan anda berada di tahap rendah risiko anda perlu mempunyai ilmu yang mencukupi untuk menyertai pasaran kerajaan ini.  Sertai kami hari ini. Hubungi Cik setia Khadijah di 09-228 6493 / Cik Atiliya / Cik Khaleeda 012-358 9034 / 603-2710 0027.


Nak sertai projek Kerajaan secara berguru?
—————————————————————

Jika ada banyak persoalan anda yang tiada jawapan tentang bagaimana menyertai pasaran Kerajaan, kami sediakan jalan pintas untuk anda mulakan.

Tempah tempat anda segera hari ini kerana group coaching ini terhad kepada 12 orang sahaja.   Hubungi cik setia khadijah 019-228 6493 / Cik Atiliya / Cik Khaleeda 012-358 9034 / 603-2710 0027.

 

SINOPSIS COACHING:

Peserta akan didedahkan dengan beberapa ‘perkara wajib’ diketahui sebelum membuat keputusan menyertai perniagaan dengan Kerajaan di mana perkongsian kami adalah meliputi:

Fokus kami adalah :
————————-

1. Bagaimana anda memulakan bisnes dengan kerajaan.

2. Strategi & tips memilih bidang bisnes yang menguntungkan.

3. Teknik promosi produk & servis ke pasaran kerajaan

4. Mengurus transaksi secara online melalui sistem ePerolehan

5. Teknik berbisnes dengan modal minima melalui MARA & CGC

6. Strategi menjadi pembekal / kontraktor ePenable ke 24 Kementerian.

Kami bekalkan juga anda dengan CD Tips tembusi pasaran kerajaan, Badan Bukan Kerajaan & GLC bernilai RM997.00 yang mengandungi templet dokumen perniagaan yang sangat anda perlukan untuk menjayakan perniagaan anda agar di saat-saat anda buntu, panduan bisnes kerajaan ada di depan mata.

* Kaitan penting pembekalan dalam kontrak Kerajaan dan industri pembinaan yang memerlukan Lesen CIDB.

DIAKHIR KURSUS PESERTA AKAN MEMILIKI: 

  1. Panduan dan pelan tindakan bagi memulakan perniagaan
  2. Sokongan kredit pembiayaan dari MARA sehingga RM1,000,000
  3. Panduan dan templet dokumentasi perniagaan
  4. Panduan dan templet dokumentasi pengurusan kewangan
  5. Panduan dan templet profile syarikat & proposal
  6. Panduan menggandakan wang perniagaan anda
  7. Senarai pembekal produk yang memberi anda keuntungan sehingga 20%
  8. Membina hubungan baik dengan MARA, CGC, Bank dan CIDB
  9. DAN teknik, rahsia & strategi yang tak akan dikongsikan oleh mereka yang biasa buat duit dari bisnes kerajaan ini!


SIAPA PATUT MENGHADIRI COACHING INI :
 

  • Usahawan & Bakal usahawan
  • Pengarah Urusan / Pengarah / Pengurus Besar
  • Eksekutif / Pegawai / Staf yang terlibat dalam keputusan perniagaan
  • Bakal pesara / VSS
  • Graduan

Yuran Mini Group Coaching

—————————————-

Jika anda bersungguh untuk menuntut ilmu demi mencapai kejayaan & merealisasikan matlamat perniagaan anda dalam pasaran kerajaan, anda
perlu sertai Mini Group Coaching  ini segera.

Hubungi cik setia khadijah 019-228 6493. Tempah tempat anda segera hari ini kerana group  coaching ini terhad kepada 12 orang sahaja.

Bagi penyertaan yang ditempah SEBELUM 1hb Disember 2014, anda layak menikmati diskaun sebanyak 36%  (iaitu RM550.00) dari yuran asal.
Anda hanya perlu sertakan  RM950.00 sahaja.

Manakala bagi penyertaan yang ditempah SELEPAS 1hb Disember 2014,   yuran anda adalah RM1,500.00.   Bayaran boleh dibuat secara online banking, transfer ATM, kredit/debit kad (bayaran  SECARA ansuran)


Mini Group Coaching



Perkongsian peserta kursus MARA Perlis & AIDAQ

Kelas yang kami kendalikan simple je kerana kami fokus berkongsi teknik & strategi bagaimana kami dan sahabat-sahabat mendapat projek di bawah nilai RM50,000.

Meskipun nilai projeknya bukan berjuta tetapi bila diusaha secara istiqamah jumlah nilai yang kecil tetap mampu memberikan hasil yang lumayan… bak kata sifu saya, Biar kecil tapi berhasil!

Fokus kami dalam kursus ini adalah :
—————————————————–
1. Bagaimana memulakan bisnes dengan kerajaan.

2. Strategi & tips memilih bidang bisnes yang menguntungkan.

3. Teknik promosi produk & servis ke pasaran kerajaan

4. Mengurus transaksi secara online melalui sistem ePerolehan

5. Teknik berbisnes dengan modal minima melalui MARA & CGC

Kami bekalkan juga anda dengan CD Tips tembusi pasaran kerajaan, Badan Bukan Kerajaan & GLC bernilai RM997.00 yang mengandungi templet dokumen
perniagaan yang sangat anda perlukan untuk menjayakan perniagaan anda sebagai bahan ulangkaji teruutama bila anda kebuntuan untuk melakukan urusan bisnes kerajaan anda.

Untuk sertai kami hubungi kami segera melalui Cik Khadijah 019-228 6493 / Cik Atiliya / Cik Khaleeda di 603-27100 027 / 012-358 9034

Berbisnes dengan Kerajaan boleh beri sehingga 10 kali ganda gaji anda!

Orang Kata, “Talk is Cheap!”

Nah Saya Tunjukkan Sedikit Bukti Projek-Projek Dari Kerajaan Bernilai Ratusan Ribu Ringgit Yang Saya Perolehi…
- Tn Haryzat Zulhary Usahawan Bisnes Kerajaan.

Semuanya dikongsikan langkah demi langkah dalam panduan
Rahsia Bisnes Kerajaan Edisi Finale


diamond

Mendapat Satu Projek Tidak Menjadikan Anda Kaya, Konsisten Mendapat Banyak Projek Baru Boleh Kaya – Dan Saya Boleh Tunjukkan Caranya…

graf2010

 

Resipi kejayaan adalah:

Sentiasa perlu ada ilmu yang betul untuk setiap apa yang kita lakukan bagi mencapai sesuatu kejayaan.

Mesti mempunyai SISTEM yang terbukti berkesan

Belajar dari orang yang lebih berpengalaman

Dengan Izin-Nya.

digitalRahsia ini ada dituliskan dengan rapi oleh Tn Haryzat dalam ebook terkininya Rahsia Bisnes Kerajaan Edisi Finale. Anda boleh dapatkannya segera hari ini sebelum beliau menutup jualannnya lagi seperti ditahun-tahun lepas. Rasanya inipun yang terakhir.

Ramai yang putih mata sebab tak dapat memilikinya tahun 2012 & 2013 yang lalu… kalau pun anda ada copy dari kawan tetapi anda tidak akan dapat support group yang bernilaiRM899.00 dari Tn Haryzat sendiri. Ilmu itu lebih bermanfaat & berkat dari air tangan dan doa gurunya.

Ebook ini tak mampu memberikan magika kejayaan tetapi ia boleh tunjukkan apa yang Tn Haryzat sendiri lakukan dalam berbisnes dengan kerajaan dan bagaimana prosesnya beliau membuat pendapatan 7 angka dengan bisnes ini.

 

r3Pada saya formula setiap kejayaan adalah ilmu + usaha + doa = sukses.

Jadi jika hari ini saya memberikan anda ilmu, Saya tunjukkan jalannya yang betul dan tepat serta mungkin jalan ‘short cut’ supaya anda tidak salah simpang dan tidak perlu tersesat-sesat dalam menuju kejayaan berbisnes dengan kerajaan ini, anda pasti sampai lebih cepat. Itu adalah janji dari pihak saya.

DAN yang selebihnya adalah bergantung kepada Allah yang maha menentukan USAHA dan DOA anda sendiri untuk tindakan mencapai kejayaan dalam bidang bisnes ini…

Anda perlu cerap ilmu yang dikongsi oleh Tn Haryzat secepat mungkin untuk pastikan proses kejayaan anda lebih cepat dari yang anda fikirkan tapi jika anda masih ‘blur’ atau Allah mungkin belum melorongkan kejayaan anda melalui bisnes dengan kerajaan ini  setelah anda berusaha, sila hubungi haryzat@rahsiabisneskerajaan.com.

90 Hari Jaminan Pulangan Wang 100% Tanpa Banyak Soalpulanganwang

Ini janji Tn Haryzat !

‘Biar saya yang tanggung risiko anda. Ini tawaran saya.

Jikalau anda merasakan yang ebook Rahsia Bisnes Kerajaan tidak memberi apa-apa faedah dan ilmu baharu pada anda, jangan segan sila email saya di haryzat@rahsiabisneskerajaan.com dalam masa 90 hari dari tarikh pembelian anda.

Saya akan pulangkan 100% duit anda dengan syarat anda pulangkan semula CD Rahsia Bisnes Kerajaan kepada saya. Tiada banyak soal.’


Keputusan Di tangan Anda…

Anda tak perlu tergesa-gesa buat keputusan. Tutup laman ini dan ambil masa yang secukupnya sebelum buat keputusan.

Selagi sebelum 11.59 malam 7 November 2014 – anda ada masa untuk kembali ke sini dan dapatkan milik anda – Jangan lupa jaminan pulangan wang 100% yang saya tanggung khas untuk anda.

Selepas tarikh itu ilmu buat 7 angka dengan bisnes kerajaan dari saya ditutup buat selamanya…

Klik disini sekarang sebelum anda terleka dibuai angan-angan kejayaan —>> Ebook Rahsia Bisnes Kerajaan Edisi Finale

Anda nak BONUS Khas yang bernilai RM750 ?

Jangan terkejut! Memang tak ada sesiapa yang dengan tiba-tiba nak berikan kita duit sebanyak itu.

Tapi apa yang Tuan Khairul Nizam kongsikan dalam ebook Rahsia Memenangi Perolehan Kerajaan adalah 1,000 kali lebih dari nilai itu sebab jika anda praktikkan ilmu dari panduan yang diberikan anda mungkin dapat menjana sekurang- kurangnya RM100,000 dalam masa terdekat.

Ilmu yang dipraktikkan adalah lebih baik dari ilmu yang anda tahu tapi tidak digunakan.

Sebab itu lebih banyak yang anda praktikkan dalam menyertai lebih banyak perolehan kerajaan lebih tinggi tahap kepakaran anda maka lebih cerahlah  peluang anda untuk memenanginya.

Adalah lebih baik anda memasuki perolehan Kerajaan, tidak kira secara pembelian terus, sebutharga atau tender dengan bersedia dalam segala aspek dari menyertai tanpa ada apa-apa persediaan. Ia adalah satu kerugian yang amat besar!

Dengan bimbingan dan panduan dari ebook Rahsia Memenangi Perolehan Kerajaan ini, In Sya Allah, setiap penyertaan anda dalam perolehan kerajaan pasti membuatkan hasil dengan izin Allah… anda perlu ingat rezeki di tangan Allah yang Maha Kuasa, Dia pasti akan kembalikan segala usaha keras yang telah anda lakukan.

Dapatkan segala informasi dari dalam (insider information) tentang perolehan kerajaan dan bagaimana memenanginya di dalam ebook Rahsia Memenangi Perolehan Kerajaan + 4 BONUS HEBAT! yang bernilai RM750 (PERCUMA!)

Klik link —->> http://bit.ly/lubukduitkerajaan

dan kilk butang Order Sekarang! Di laman jualan. Terima kasih. (copy dan paste link ke address bar browser, jika tidak dapat buka dengan meng’klik’)

Kejayaan Peserta Kursus Kami

Kejayaan memang tidak datang bergolek tapi mesti diusahakan dengan tekun namun untuk menjadikan kejayaan itu lebih pantas, kita perlu berguru kerana dengan berguru kita dapat kurangkan kesilapan dan risiko kerugian.

Jika anda pernah menonton testimoni kursus kami sebelum ini, anda tentu tertanya-tanya, adakah yang pernah berjaya mendapatkan projek Kerajaan mengunakan teknik dan rahsia yang kami kongsikan. Jom saksikan apa rahsia mereka yang telah berjaya.

Pn Khadijah & suaminya En Zainuddin adalah antara pengusaha pengangkutan laut, darat dan udara 100% Bumiputera yang telah berjaya mendapat projek Kerajaan bernilai hampir RM500,000 setelah mempraktikan hanya beberpa tips yang kami kongsikan dalam kursus Teknik & Rahsia Bisnes Kerajaan pada Disember 2013 yang lepas malah mereka telah berjaya mendapat pembiayaan kewangan dari agensi kewangan CGC.

Mereka telah mengambil tindakan dan memulakan langkah bijak, anda bila lagi?

Jika anda kurang yakin untuk berbisnes dengan Kerajan, sertai kursus kami dulu kemudian rancang strategi anda kerana bukan sahaja kami sedia membanti anda tetapi banyak lagi agensi di luar sana yang sudimembantu dan menyediakan keperluan perniagaan anda.

 Jika ada dikalangan sahabat atau Dyanna sendiri yang ingin mendapat mendedahkan menyertai pasaran Kerajaan boleh sertai kami pada 10/5/2014 nanti.

Dalam kursus eP 1 – Kursus Teknik & Rahsia Bisnes Kerajaan pada 10/5/2014 di Premeira Hotel, Jalan Raja Laut, KL nanti kami akan berkongsi dengan anda :-

1. Teknik menembusi pasaran kerajaan
2. Kod bidang yang menguntungkan perniagaan anda
3. Bagaimana memulakan bisnes Kerajaan dengan modal yang minima
4. Strategi pembekal/kontraktor ePenable
5. Pendaftaran lesen MOF/ePerolehan ePenable secara online.
6. 10 Mata CCD untuk mudahkan anda renew lesen CIDB nanti!

Jika anda mempunyai produk / perkhidmatan yang berpotensi untuk dipasarkan kepada Kerajaan, sertai kami segera.

Hubungi Cik Setia Khadijah sms/whatapps/call : 019-228 6493

Elmu & tindakan mengubah persepsi

1531606_712195048792132_748596171_n

Ramai di antara peserta program kami yang pada mulanya agak berat hati untuk mempercayai bahawa berniaga dengan Kerajaan ini tidak semestinya mempunyai kereta besar, pejabat besar dengan karpet 3 inci atau pekerja yang berpuluh-puluh macam dalam drama Rosyam Nor tu.

Tapi kami dah buktikan kepada mereka dalam kursus-kursus kami, kami berkongsi elmu serta teknik menembusi pasaran Kerajaan tanpa perlu semua itu malah boleh saja beroperasi dari rumah mengikut keselesaan anda  tanpa perlu pergi pagi sebelum matahari terbit & pulang selepas matahari terbenam!

Selesai kursus, mereka yang hadir pulang dengan elmu di dada & keyakinan diri yang kental untuk terus berusaha dan meningkatkan prestasi perniagaan mereka walau bermula dari rumah tapi yang pasti mereka sangat yakin dengan blueprint yang mereka ikuti bagi memudahkan mereka mencapai impian yang telah di buat.

RAHSIA BESAR : Tips Markup Harga

Salam hormat, bagaimana proposal anda minggu ni? Ingat lagi dengan blueprint yang saya kongsikan dengan anda pada post-post saya yang lalu?

Ok, kali ni saya nak kongsikan satu rahsia besar yang telah dibocorkan oleh Tuan Khairul Nizam Bakar. Jika dalam pengurusan dokumen kerajaan, fail bertanda Rahsia Besar berwarna kuning dan berpalang (X).

Rahsia ini membolehkan anda berpotensi besar untuk menang dalam sebut harga atau tender yang anda sertai.

Apa rahsianya?

Selepas anda melengkapkan segala dokumen spesifikasi teknikal sebutharga/tender, anda perlu melengkapkan dokumen spesifikasi
harga.

Ini bagi membolehkan jawatankuasa harga menilai kekuatan syarikat anda dan harga yang anda tawarkan untuk sebut harga atau tender yang cuba anda menangi.

Persoalan dikalangan kontraktor/usahawan baru, berapa peratus saya nak mark-up harga?

Adakah boleh saya mark-up sehingga 100%?

Berapa harga paling sesuai untuk anda mark-up?

Saya akan berikan anda jawapannya : 

Mengikut peraturannya sebelum sesuatu sebut harga atau tender dikeluarkan, pihak yang melaksanakan perolehan kerajaan akan terlebih
dahulu membuat kajian pasaran bagi semua produk bekalan atau perkhidmatan yang akan dimasukkan ke dalam sebutharga atau tender
yang akan dikeluarkan.

Kajian pasaran dilakukan dengan menghubungi beberapa kontraktor yang biasa dan mempunyai hubungan baik dengan mereka untuk membantu
dalam menyediakan quotation produk bekalan atau perkhidmatan yang diperlukan, sekurang kurangnya 3 – 5 sebut harga diperlukan untuk
tujuan ini.

Setelah mendapat semua quotation dan telah mengetahui harga produk dan perkhidmatan tersebut secara keseluruhan. Biasanya pihak
jabatan yang menyediakan dokumen sebut harga atau tender dan memohon peruntukan akan mark-up sebanyak 20% – 25% dari purata harga yang diberikan.

Ia bertujuan agar peruntukan yang telah diminta mencukupi untuk meneruskan proses mengeluarkan sebut harga atau tender.

Anda boleh menggunakan formula rahsia besar ini sebagai senjata dan menjadi panduan dalam menetapkan harga untuk sebutharga atau
tender yang disertai.

Dah banyak saya kongsikan. Adakah anda rasa berbaloi untuk memiliki ebook Rahsia Memenangi Perolehan Kerajaan?

Lebih banyak rahsia dan maklumat sulit dikongsi dalam Ebook tersebut dapat anda ketahui. Tapi, saya minta maaf.. jualan ebook mungkin
telah ditutup.

Klik link ini untuk tempahan: http://bit.ly/businesskerajaan

Jika bernasib baik anda mungkin masih dapat menempah ebook tersebut.

p/s: jangan tunggu saat-saat akhir, buat keputusan anda sekarang!

klik sini >>>  http://bit.ly/businesskerajaan

(copy dan paste link ke address bar browser, jika tidak dapat buka dengan meng’klik’)

p/p/s: pembelian anda dilindungi jaminan wang dipulangkan selama 30 hari. jika anda tak berpuas hati, wang anda akan dipulangkan 100%

Nak Sertai Kontrak Kerajaan, Pastikan Dokumen Lengkap!

Salam sejahtera, apa khabar anda hari ini?

Terima kasih kerana anda masih sudi menjadi pengunjung blog www.mofregistration.com/blog ini bagi mendapatkan tips dan rahsia sebutharga kerajaan dari team AIDAQ & Tuan Khairul Nizam Bakar seorang yang pakar dalam selok belok kontrak kerajaan kerana beliau pernah berkhidmat melebihi 10 tahun dalam pelbagai Kementerian dan pernah terlibat sebagai PTJ dalam tender board.

Jadi, setiap perkongsian ini sangat berguna untuk anda yang ingin menyertai kontrak kerajaan supaya setiap yang anda labutkan mendatangkan hasil yang lumayan.

Mungkin tidak semua sebutharga / tender yang masuk itu berjaya tetapi ‘the success rate’ itu pasti menjadi lebih tinggi bila anda tahu teknik dan selok belok menyertai kontrak Kerajaan ini.

Saya harap anda sudah pun memiliki Ebook Rahsia Memenangi Perolehan Kerajaan yang telah ditulis khas untuk para usahawan dan
kontraktor seperti anda dan saya agar mempunyai persediaan yang rapi sebelum menyertai dalam sebutharga dan tender kerajaan.

Jika anda belum memiliki ebook Rahsia Memenangi Perolehan Kerajaan,images segeralah bertindak sebelum terlambat!

Klik link ini untuk tempahan : http://bit.ly/businesskerajaan

Ramai dikalangan usahawan /
kontraktor sebenarnya tidak memiliki cukup pengetahuan dan maklumat untuk menyertai perolehan kerajaan, disebabkan itu ramai yang memasukinya telah gagal diperingkat awal.

Dari pengalaman Tuan Khairul Nizam sendiri selama 10 tahun saya mengendalikan proses penilaian sebutharga dan tender kerajaan banyak syarikat akan gagal di saringan awal kerana tidak cukup persediaan dan tidak menyemak jawapan sebutharga atau tender yang dihantar.

Terdapat perkara-perkara mandatori yang perlu diambil berat dalam menyediakan jawapan sebutharga dan tender.

Jangan sesekali ambil mudah tentang perkara ini dan jangan cuba tipu pihak kerajaan. Kegagalan anda memenuhi perkara mandatori ini menyebabkan segala usaha anda menjadi sia-sia kerana dokumen sebutharga yang anda hantar tidak akan dinilai.

Anda perlu mengetahui dan memahami apa yang diperlukan oleh kerajaan dan membuat sedikit kajian. Sentiasa memberikan lebih dari spesifikasi minimum yang diminta akan memberikan markah yang lebih kepada syarikat anda.

Sebelum anda menghantar dokumen jawapan, pastikan anda menyemak checklist dan pastikan semua perkara mandatori dipenuhi.

Pastikan anda dapatkan 4 Bonus Hebat! bernilai RM750 dengan memiliki ebook Rahsia Memenangi Perolehan Kerajaan. Pelaburan ilmu  ini semestinya amat berbaloi untuk anda.

Klik link di bawah untuk order sekarang! –> http://bit.ly/businesskerajaan

(copy dan paste link ke address bar browser, jika tidak dapat buka dengan meng’klik’)

 

MESTI BACA : Keutamaan Syarikat Bumiputera

Kali ini saya kongsikan tips berkenaan keutamaan syarikat bumiputera untuk memenangi perolehan kerajaan.

Keutamaan ini adalah diberikan bagi mengekalkan daya saing dikalangan kontraktor bumiputera agar dapat bersaing dengan kontraktor bukan bumiputera.

Bagi perolehan yang melebihi RM 100,000 Jabatan atau Agensi kerajaan dikehendaki memberi keutamaan harga kepada syarikat Bumiputera untuk perolehan bekalan dan perkhidmatan mengikut peratusan yang telah
ditetapkan seperti jadual di bawah:

Nilai Perolehan Peratusan Keutamaan
Melebihi RM 100,000 hingga RM 500,000 – 10 %
Melebihi RM 500,000 hingga RM 1.5 juta – 7 %
Melebihi RM 1.5 juta hingga RM 5 juta – 5 %
Melebihi RM 5 juta hingga RM 10 juta – 3 %
Melebihi RM 10 juta hingga RM 15 juta – 2.5 %

Keutamaan harga ini adalah berdasarkan kepada nilai tawaran terendah dan boleh diterima dari syarikat Bukan Bumiputera.

Contohnya tawaran terendah yang diterima oleh syarikat Bukan Bumiputera dalan sebuah tender adalah RM 10 juta.

Maka peratus keutamaan adalah 5 %.
Kiraannya adalah RM 10 juta X 5 % = RM 500,000

Jika satu syarikat Bumiputera memasuki tender tersebut dengan RM 10.5 juta, syarikat tersebut layak diberi keutamaan untuk memenangi tender
tersebut dgn syarat melepasi keperluan teknikal. Walaupun terdapat syarikat bukan bumiputera yang menawarkan harga lebih rendah dari nilai
tersebut.

Untuk lebih banyak informasi dan pendedahan Rahsia dalam kontrak kerajaan, saya nasihatkan anda memiliki ebook yang di tulis oleh
Saudara Khairul Nizam Bakar. Kepakaran beliau bidang ini memang tidak boleh dinafikan lagi. Lebih 300 orang telah memiliki ebook Rahsia
Memenangi Perolehan Kerajaan, anda bila lagi?

Dapatkan di sini Klik link di bawah untuk tempahan: http://bit.ly/businesskerajaan

(copy dan paste link ke address bar browser, jika tidak dapat buka dengan meng’klik’)

Berapa Kos Pendaftaran MOF ni?

Ramai juga yang teruja untuk memulakan bisnes dengan Kerajaan tetapi berapa pula kos yang perlu dikeluarkan untuk mendaftarkan dengan MOF?

Memandangkan ramai yang tak tahu mendaftarkan lesen MOF maka ramailah agen-agen yang mengambil kesempatan mengenakan caj yang antara RM500.00 (tanpa pakej) hingga RM5,000.00 (berpakej).

Actually fee bayaran untuk pendaftaran dengan MOF adalah sebanyak
RM450 untuk tiga tahun dengan maksimum 10 bidang. Bagi setiap bidang tambahan bayaran tambahan sebanyak RM50 dikenakan. Bayaran ini dikenakan setelah permohonan anda diluluskan tetapi jika anda mengupah tentulah ada bayaran yang perlu dibuat tetapi tidaklah sampai mencecah RM5,000!

Walau bagaimanapun kos ini tidak termasuk kos untuk mendaftar syarikat dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia samada untuk Enterprise atau pun untuk Sdn Bhd yea.

Anda juga boleh dapatkan lebih banyak info dalam ebook Rahsia Memenangi Perolehan Kerajaan perkara ini diterangkan dengan lebih terperinci di dalam Bab 4 dan Bab 5.

Klik link di bawah untuk tempahan: http://bit.ly/businesskerajaan

p/s: Ilmu yang dikongsikan dalam boleh menjadikan bisnes dan keuntungan meningkat sehingga 1000 kali ganda!
Klik sini —>http://bit.ly/businesskerajaan

(copy dan paste link ke address bar browser, jika tidak dapat buka dengan meng’klik’ yea)