“Cara Mudah Dapatkan Lesen MOF / e-perolehan Dan Mulakan Bisnes Kerajaan Anda Dalam Masa 14 Hari”

Anda mencari jalan ke lubuk bisnes Kerajaan? Anda perlu ada kuncinya iaitu

Lesen Kementerian Kewangan Malaysia (MOF) / e-Perolehan.

Daftar lesen MOF / e-Perolehan hari ini dan jadilah pembekal / kontraktor Kerajaan dari keselesaan rumah anda pada kos dan risiko perniagaan yang sangat minima.

Kenapa nak jadi pembekal / kontraktor dan berniaga dengan Kerajaan?

Kerana sebagai pembekal / kontraktor  Kerajaan anda berpeluang untuk membekal produk dan115 perkhidmatan anda kepada agensi Kerajaan dan menikmati pulangan yang sangat menguntungkan.

102

Macam-macam yang anda boleh bekalkan, dari alat tulis, alat komunikasi, cenderamata, alat muzik, makanan dan minuman, ubat, penyewaan, kerja pembersihan, rakaman video dan fotografi, pembinaan, penulisan atau pengangkutan semua boleh dijual kepada Kerajaan.  

Pendek kata tidak kira apa bisnes yang anda nak buat, peluang untuk berniaga dengan pihak kerajaan terbuka luas.  Bayangkan anda dapat 1% dari berbilion nilai urusniaga Kerajaan ini setahun? Banyak tu!

Walaupun anda tidak mempunyai produk sendiri pun tapi anda masih boleh berniaga dengan Kerajaan dan jana untung atas angin!

Pengalaman sebenar penulis ebook terlaris ‘Rahsia Bisnes Kerajaan’, sdr Haryzat Zulzahary yang berjaya mengumpul RM0.5 juta dalam masa 18 bulan dari projek pembekalan Kerajaan secara kecil-kecilan sahaja!

untitledBeliau telah menunjukkan ‘step by step’ dalam ebook ‘Rahsia Bisnes Kerajaan’ bagaimana dalam masa 18 bulan secara part time menjana pendapatan lumayan  - “Saya yang hampir bankrupt, berbekalkan magika pemasaran yang tepat dan teknik di luar kotak mendapatkan projek-projek dari kerajaan bernilai sehingga RM0.5 juta – Mengalahkan kroni-kroni murahan diluar sana!”

Rahsia Buat Duit Dengan BISNES KERAJAAN Dan Menjana Sehingga RM90,451.98 Sebulan!

Tetapi cita-cita dan semangat anda terbantut kerana syarikat anda tidak berdaftar dengan Kementerian Kewangan malah kalau berdaftar pun tidak mencukupi syarat sebagai pembekal Kerajaan yang eP enable… banyak peluang yang terpaksa anda lepaskan begitu sahaja.

Adakalanya dengan konsep JV anda berjaya juga memasuki projek Kerajaan melalui syarikat kawan-kawan tapi kenalah share profit tu, cuma adakalanya bila tiba masa bayaran diterima mereka buat-buat lupa pula yang duit anda telah masuk ke akaun mereka!

Semuanya terjadi kerana anda… tidak berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia untuk mendapatkan lesen MOF!

Apa bendanya Lesen Kementerian Kewangan / MOF ni?

Lesen atau Sijil Kementerian Kewangan / MOF atau lebih dikenali sebagai sijil MOF adalah satu sijil yang5 dikeluarkan oleh Kementerian Kewangan Malaysia kepada syarikat anda sebagai tanda syarat anda boleh menjalankan perniagaan dengan Kerajaan Malaysia.

la perlu didaftarkan melalui sistem perolehan kerajaan atau eperolehan. Di dalam sijil ini akan dinyatakan kepala bidang yang mewakili jenis perniagaan yang dibenarkan, diberikan mengikut permohonan semasa anda mendaftarkan Sijil Kewangan tersebut.

ep logo

Manakala e-Perolehan pula adalah sistem perolehan elektronik yang dibangunkan oleh syarikat Commece Dot Com (CDC) bagi memudahkan aktiviti perolehan (pembelian) Kerajaan dan meningkatkan kualiti perkhidmatan yang disediakan oleh sektor Kerajaan dari proses secara manual ke cara elektronik menerusi internet 24 jam sehari.

Pembekal hanya perlu memuatnaikkan (upload) katalog produk dan perkhidmatan mereka untuk dilihat oleh pegawai Kerajaan (PTJ) dari komputer pada bila-bila masa sahaja.

Jika anda berminat untuk menyertai sebutharga / tender, anda juga boleh melakukannya melalui sistem ePerolehan. Semuanya kini di hujung jari anda.

Berniaga dengan kerajaan ni banyak kelebihannya! 

Namun Realitinya Memang Agak Remeh Untuk Mendaftarkan Lesen MOF Anda sendiri.

Mungkin ini juga sebahagian lagi masalah yang anda hadapi…

118Kami pasti anda sangat teruja mendengar Budget 2013 yang mesra rakyat tahun lalu dengan peruntukkan Kerajaan untuk meningkatkan kualiti hidup rakyat. Ini bermakna lubuk emas untuk anda yang nampak peluang perniagaan di sektor Kerajaan malah transaksi ePerolehan dijangka akan mencecah RM20 billion menjelang 2014!

 

Kerana itulah kami sediakan perkhidmatan mendaftar lesen MOF/e-Perolehan untuk memudah urusan perniagaan anda dengan mana-mana agensi Kerajaan, GLC, Badan-Badan Berkanun, Majlis Perbandaran, Universiti, swasta dan sebagainya tanpa anda perlu bersusah payah mengurus dan mendaftarkan syarikat anda ke Kementerian Kewangan / MOF.

 

108Aidaq menyediakan perkhidmatan mendapatkan Lesen MOF/e-Perolehan yang boleh membantu kontraktor & pembekal Kerajaan memiliki lesen MOF / ePerolehan untuk memasuki pasaran kerajaan dengan mudah, cepat dan murah, tidak seperti penyedia perkhidmatan yang lain, Aidaq memastikan kontraktor & pembekal Kerajaan berstatus eP enable semasa bertransaksi dengan mana-mana 25 agensi Kementerian di seluruh negara.

105


Anda pasti berpuashati
menjadikan kami rakan strategik bagi menguruskan hal-hal pendaftaran MOF / ePerolehan syarikat anda.

Bersama kami, urusan anda untuk menyertai projek di agensi Kerajaan mahupun membida projek GLC, Badan-Badan Berkanun dan sebagainya pasti menjadi mudah.

 

Apa kata pelanggan kami?

sha3SHA’S MEDIA SDN BHD – Pakar pembikinan cerekarama  & drama yang pasti meruntun jiwa  -  Datin Sharifah Zainab Wadzid Ali
(012-290 9292)

Servis yg diberi oleh AIDAQ memang superb, bagi saya AIDAQ sangat professional & sentiasa memberikan perkhidmatan yang melebihi dari apa yang saya perlukan. They always have solution to solve my problems!

Camera 360WINOR NIAGA SDN BHD – Pembekal pakaian ke Jabatan Kerajaan
Pn Noriah Sakimon (016-341 5601)

AIDAQ telah banyak membantu syarikat saya berkembang dari berniaga secara kecil-kecilan dalam Pasar Rakyat, Bangunan MARA K.L. Kini saya telah memiliki syarikat Sdn Bhd dan berjaya mendapat banyak projek Kerajaan.

Dengan menggunakan perkhidmatan ‘full package’ AIDAQ, syarikat saya telah berstatus eP enable malah dengan mengikuti kursus anjuran MARA & Aidaq pula saya telah mendapat pelbagai tips dan teknik dalam menyertai sebutharga & Tender.

Kelas yang santai tapi sangat padat dan memberi kesan yang hebat kepada kejayaan syarikat saya. Terima Kasih AIDAQ & MARA Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Pakej kami merangkumi :-

868

#1.  Sebutharga & Tender Notifikasi selama 30 hari secara PERCUMA #2.  30 Item eCatelog dengan hosting PERCUMA selama 1 tahun #3.  Khidmat nasihat PERCUMA penggunaan sistem ePerolehan selama  30hari

#4. Setelah mendaftar dan menerima lesen MOF anda melalui kami, anda klik ‘like’ page kami di www.facebook.com/registerMOF dan tulis `saya berstatus MOF ePenable’ diruangan comment, kami akan berikan anda Double Extra BONUS `e-Bisnes Tools bernilai RM397.00 untuk memudahkan anda menakluki pasaran bisnes Kerajaan dengan yakin dan berdaya saing!

‘e-Bisnes Tools’ ini mengandungi alat marketing yang wajib ada kepada setiap pembekal / kontraktor Kerajaan kerana ia mengandungi templete profile syarikat yang simple tetapi professional dan templete dokumen yang diperlukan semasa anda berurusan dengan pihak Kerajaan.

#5. Anda  layak mendapat 90% diskaun tajaan MARA apabila mengikuti kursus ePerolehan yang kami anjurkan bersama MARA dan minimum 20 mata CCD yang boleh digunakan semasa membuat pembaharuan lesen CIDB!

Apa yang anda perlu lakukan? Ikuti 4 langkah mudah ini :-
  1. Pilih KOD BIDANG mengikut perniagaan anda.
  2. Hubungi kami di 03-271 00027 / 012-3399034 / 012-358 9034 / 019-228 6493 /
    aidaqsvc@gmail.com.
  3. Sediakan dokumen sokongan minima yang yang diperlukan & sertakan deposit RM200.00 (cash/cheque/kredit card/paypal) supaya anda tidak terlepas BONUS bernilai RM397.00 yang kami tawarkan.
  4. Terima sijil MOF / ePerolehan & mulakan langkah pertama anda ke lubuk bisnes Kerajaan!

Daftarkan segera perniagaan anda dengan Kerajaan hari ini 

                 Harga Pasaran :   RM2,500.00

Harga Promosi :  RM1,940.00

 

Miliki pakej lengkap Lesen MOF / eP ini untuk tempoh 3 tahun dan terus menjana pendapatan tanpa had dari lubuk bisnes Kerajaan!

         Tugas anda?

       Fokus je kepada pemasaran!

take_action

Hanya dengan deposit RM200.00 anda telah menempah kesemua BONUS yang kami tawarkan!

Cara Bayaran

Sila pilih cara bayaran di bawah :

Deposit RM200.00 ke akaun Pay Pal, Online Banking, Bank-In & Mesin ATM

 

images (82)

Bayaran Online

Deposit-Button

 Klik Butang Deposit untuk
Bayaran Online

 


Hubungi kami segera

03-27100027 / 012-339 9034 / 012-358 9034 /
019-228 6493 / aidaqsvc@gmail.com

daftarkan Lesen MOF / e-Perolehan syarikat anda 

Pastinya anda dapat menembusi pasaran Kerajaan dengan penuh kejayaan dan membawa pulang kekayaan yang diberkati.

Aidaq Services Corp. Sdn. Bhd

Sebarang pertanyaan boleh ajukan ke:
Tel : 603-27100027 fax : 603-27100026
012-3399034 / 012-3589034 /
019-2286493

Alamat : Bangunan Medan MARA, Kuala Lumpur. 

web     : http://www.mofregistration.com/blog

P.S. : Fikirkan! Anda tidak akan gagal lagi dalam bidaan perolehan kerajaan dan sentiasa akan ada projek dari kerajaan. Kini, anda boleh menjana keuntungan yang berkali ganda dalam membina perniagaan anda.

P.P.S. :  Memenangi pelbagai projek perolehan kerajaan bukanlah sesuatu yang susah. Anda cuma perlu tahu bagaimana untuk melakukannya dengan cara yang betul dari peringkat awal… mulakan sekarang!

P.P.P.S.Jika anda masih ragu-ragu, saya syorkan anda menghubungi admin kami ditalian yang diberikan di atas untuk maklumat lanjut. Technical Support juga disediakan kepada pelanggan yang mengikuti kursus-kursus MARA & AIDAQ.